Örebro Ponnyavelsförening är en förening i Örebro län.
Vi arbetar tillsammans för att främja ponnyaveln i länet och för att gemensamt ha aktiviteter för våra ponnyer och ponnyägare.

Vi har sommarutställning, vinterutställning och 3-årstest varje år.
Vi brukar ha föreläsningar och olika kurser samt hjälpa till vid hingstpremieringen.
Föreningen bestod 2013 av ca 40 medlemmar och har funnits sedan 1975. 2015 firar vi 40-år som förening och det gör vi med ett stort jubileum! Håll utkik för info om det!

Tre gånger per år gavs vår egen tidning "Medlemsbladet" ut till våra medlemmar med aktuell information, tävlingsresultat, bilder och annat skoj.

För tillfället skickas endast medlemsinfo ut, ingen hel tidning. (2014)

För att annonsera i tidningen kontakta någon i styrelsen. Annonser kostar 100:- /halvsida eller 200:-/ helsida. Radannonser för privatpersoner är gratis.
Detta gäller även annonser på hemsidan.

Huvudsponsor 2015!

Vill du bli medlem i föreningen?
Vi behöver bli fler för att kunna hjälpas åt att hålla alla våra aktiviteter med god kvalitet och så har vi ju så mycket roligare när vi är många som jobbar tillsammans!

Sätt in avgiften på
Pg: 82 86 58 – 5 Glöm inte att skriva namn och adress på inbetalningskortet!
Enskild medlem = 150 :-, Familj = 200 :-

Vill du sponsra några av sommarens aktiviteter?
Du får då reklam av speakern under tävlingsdagen mm. Intresserad? Kontakta Ann-Marie.

Ett antal av Örebro Ponnyavelsförenings tidigare medlemsblad